Vreme čitanja: oko 1 min.

Obrt u slučaju silovanja na Jadranu: Napadač i dalje na slobodi

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su mislili da je monstrum sa Jadrana uhapšen, ali su onda stigle nove informacije

  • 0
Osumnjičeni za silovanje u Splitu Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Muškarac koji je u utorak uhapšen zbog sumnje da je u Splitu tukao i silovao devojku (18), pušten je na slobodu nakon što se pokazalo kako nema veze s ovim nemilim događajem.

Policija i dalje traga za muškarcem koji je u nedelju šipkom udario mladu devojku u Splitu, nakon čega ju je seksualno napastovao. Uprkos informacijama od utorka da je pronađen počinitelj, pokazalo se da policija ima pogrešnog čoveka.

"Sprovedenim merama i radnjama koje su obavljene u utorak u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano za događaj od 16. junha 2024. godine, u odnosu na osobu koja je dovedena u službene prostorije, u propisanom roku od 24 sata nije potvrđena osnovana sumnja da je počinio krivično delo, zbog čega je temeljem zakonskih odredbi pušten. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", saopšteno je iz policije.

Podsetimo, policija je ranije zamolila građane za pomoć u pronalasku muškarca koji se sumnjiči za ovaj nasilni čin, a u ponedeljak je objavljen i video sa snimkom nadzorne kamere na kojoj se vidi osumnjičeni muškarac.

Za počiniteljem se i dalje traga.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović: "Nikakve kardinalne stvari nije iznosio, samo pojašnjenje iskaza od pre 15 dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA