Vreme čitanja: oko 1 min.

Izudarao čoveka sekirom u dvorištu, presudio mu puškom, pa telo bacio u bunar: Detalji užasa u Bošnjacima

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija smatra kako postoji osnovana sumnja da se ubistvo dogodilo 31. maja oko 1:30 sati u dvorištu porodične kuće u Bošnjacima

  • 0
Hrvatska bomba uviđaj policija Foto: Tanjug/HINA/DAMIR SENČAR

Hrvatska policija je uhapsila 30-godišnjaka iz Bošnjaka koji je osumnjičen za krivično delo teškog ubistva. Policija veruje da je osumnjičeni ubio 48-godišnjaka.

Nestanak 48-godišnjaka prijavljen je 4. juna, nakon čega su policijski službenici nadležne stanice granične policije Županja preduzeli mere traganja s ciljem pronalaska nestale osobe. Potraga je završila juče kad je građanin pronašao mrtvo telo u bunaru na oranici u Bošnjacima i o tome obavestio policiju, prenosi Index.hr.

Telo su iz bunara izvukli vatrogasci, te je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Dr Juraj Njavro u Vukovaru na identifikaciju i obdukciju. U bolnici je potvrđen identitet žrtve, a obdukcijom je utvrđeno kako je reč o nasilnoj smrti.

Ubistvo se navodno dogodilo 31. maja

Policija je preduzela mere traganja za počiniocem te je on juče priveden u službene prostorije. Na temelju sudskog naloga obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenog. Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti izvršenja krivičnog dela.

U porodičnoj kući je sproveden i uviđaj kojim je rukovodila zamenica Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru. Policija smatra kako postoji osnovana sumnja da se ubistvo dogodilo 31. maja oko 1:30 sati u dvorištu porodične kuće u Bošnjacima.

Navodno je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, nakon kojeg je osumnjičeni žrtvi zadao više udaraca sekirom po glavi i telu. Veruju kako je osumnjičeni zatim besvesno telo žrtve odvezao na poljoprivredni predeo Pivničište u Bošnjacima, gde ga je ustrelio jednim hicem u glavu puškom koju je nezakonito posedovao i zatim bacio telo u bunar.

Osumnjičeni će danas biti predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok će krivična prijava protiv njega biti podneta nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu u Vukovaru.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovnom" razvalili vrata, staklo prštalo na sve strane: Hapšenje osumnjičenih za kriumčarenje ljudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA