Vreme čitanja: oko 1 min.

Napao suprugu, ona ga premlatila i izbacila pred Dom zdravlja? Nađen sa brojnim povredama

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija u Gradiški ispituje slučaj

  • 8
Porodično nasilje, nasilje nad ženama, Ilustracije nasilje, Novinarke protiv nasilja Foto: Sanja Knežević/Novinarke protiv nasilja/NPN

Jedan muškarac pronađen je jutros na ulazu u Dom zdravlja u Gradiški sa povredama po celom telu, a prema prvim informacijama, sumnja se da ga je pretukla supruga, koja je u međuvremenu navodno i privedena na ispitivanje.

Prema nezvaničnim saznanjima ATV, policiji je prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije je izgleda osumnjičeni nasilnik postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Sumnja se da mu je nanela višestruke povrede, a potom da ga je dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Povređenom muškarcu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po telu imao i rane od noža.

”Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede, kako se sumnja, nanela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalifikovan kao nasilje u porodici”, kaže izvor blizak istrazi.

U PU Gradiška za ATV je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u toku rad kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog događaja. O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivo nasilje nad decom u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA