Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su slike stravične nesreće koju je pre 5 godina izazvao mladić koji je sa ženom poginuo kod Novske u BMW-u

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zdjelar i njegova supruga poginuli su u petak u nesreći kod Novske, a on je pre pet godina isto učestvovao u nesreći nakon koje je preminula njegova tadašnja trudna supruga

  • 0

Edi Zdjelar (24), koji je sa ženom poginuo u nesreći u petak, a pre toga se snimao kako vozi 200 km/h, 2019. je u Novoj Gradiški izazvao još jednu tešku nesreću u kojoj je stradala i njegova tadašnja partnerka.

U nesreći koja se dogodila 18. marta 2019. Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolisano prešao na drugu stranu puta i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovo vratio na suprotni kolovoz, kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smera.

Novinarka radija Nova Gradiška tada se javila s mesta nesreće. U kombiju je sa Zdjelarom bila njegova trudna partnerka koja je teško povređena, a preminula je devet meseci nakon nesreće.

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga od siline udarca izleteli su iz kombija. Oboje su teško povređeni, a lekari su se zatim danima borili za život trudnice. Žena je preminula u decembru iste godine.

Kako prenosi medij, njena smrt ne može se sa sigurnošću povezati s posledicama saobraćajne nesreće. Njena beba je preživela.

Baka trudnice koja je teško povređena u saobraćajnoj tesreći tada je preminula od šoka, nakon što je na ulici ugledala nepomično telo svoje unuke.

"Njena kuća se nalazi blizu mesta nesreće i, kad je čula šta se dogodilo, izašla je na ulicu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su meštani tada za Radio Nova Gradiška.

Da podsetimo, u petak su u u saobraćajnoj nesreći poginuli Zdjelar i njegova supruga, dok je dete teško povređeno.

Zdjelar je samo nekoliko minuta pre nesreće u petak na društvenim mrežama objavio snimak koji prikazuje kako BMW-om juri po auto-putu brzinom većom od 200 km/h, a na snimku se vidi i da pada kiša.

Čuju se narodnjaci, a Zdjelar u jednom trenutku snima i sam sebe te pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje.

Policija: Zabio se u kamion

Policija je u subotu objavila izveštaj o nesreći u kojoj su na auto-putu A3 između čvora Okučani i Novska poginuli Zdjelar i njegova supruga.

U petak, 31. maja oko 15 sati, na severnoj kolovoznoj traki auto-puta A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između čvora Okučani i Novska, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba teže povređena, saopštila je PU sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smeru.

Na mestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu gde će se obaviti obdukcija, dok je dete teže povređeno.

Uviđajem na mestu događaja rukovodila je zamenica županijske državne službenice u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Fotografije s mesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dete preminulog para, koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško povređeno.

(Telegraf.rs/Foto: Radio Nova Gradiška)

Video: Jezivi snimci teškog sudara kamiona i autobusa kod Obrenovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA