≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpotresnije otkriće o mladiću koji je poginuo sa ženom u BMW-u: Pre 5 godina izgubio trudnu suprugu

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je navodno pre nesreće na Fejsbuku objavio snimak vožnje, prema kojem je vozio 200 km/h

  • 16
Zdjelar Edi Facebook/Zdjelar Edi

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novske, kada je Zdjelar, kako se sumnja, vozio velikom brzinom BMW kojim se zabio u kamion na auto-putu. U automobilu je s njima bilo i dete, koje je teško povređeno. Ono je zatim prevezeno u KBC Zagreb, stabilno je i trenutno van životne opasnosti.

Malo pre nesreće, na svom je Fejsbuk profilu objavio snimak koji pokazuje kako juri BMW-om po auto-putu, a može se videti da je vozio i više od 200 km/h, prenosi Jutarnji.

Na videu se u pozadini glasno čuju i narodnjaci, a napolju pada kiša. Zdjelar je u jednom deliću videa pozdravio svoje prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće jer je nesreća prijavljena u 15 sati.

Hrvatski portal 24sata.hr piše da je Zdjelar pre pet godina učestvovao u još jednoj saobraćajnoj nesreći.

Reč je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolisano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most. Kako se tada saznalo, u nesreći je tada stradala njegova trudna supruga rođena 2001. godine, pišu 24sata.hr.

Nakon što je trudnica tada stabilizovana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na dalje lečenje. Ipak, doktori nisu uspeli da je spasu, pa je od posledica nesreće preminula.

Medij nezvanično saznaje kako je baka trudnice videla povređenu unuku kako leži na ulici te je preminula od šoka.

"Njena kuća se nalazi blizu mesta nesreće i kad je čula šta se dogodilo, izašla je na ulicu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su meštani tada za Radio Nova Gradiška.

Takođe je 24sata.hr saznao i kako 24-godišnjak, osim ove saobraćajne nesreće u Kovačevcu, nije imao težih prekršaja, pa nije bilo ni razloga da mu policija oduzme automobil.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak unutrašnjosti autobusa nakon teškog udesa kod Mladenovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    1. jun 2024 | 15:09

    Kakvi smo mi ljudi postali bez srca i osećanja!Čovek sa malim detetom u kola vozi 200 na sat.Želim samo reći jadno dete!

  • Violeta

    1. jun 2024 | 16:05

    Ubio trudnu suprugu i dalje vozi 200 na sat. I to vozi dete! Zar taj prvi prekršaj nije bio dovoljan da mu se oduzme dozvola? Sve to bez pameti, poludelo.

  • ime

    1. jun 2024 | 15:43

    Osim te nesrece u kojoj je ubio nekoga nakon cega nije trebalo da vozi vise!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA