Mladić koji se zakucao u kamion i poginuo sa suprugom imao nesreću i pre 5 godina: I tada je poginula žena

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na mestu događaja vozač i 20-godišnjakinja, njegova supruga, su smrtno stradali, dok je njihovo dete teško povređeno

Hrvatska policija je objavila kako je u petak na auto-putu između Okučana i Novske došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe smrtno stradale, dok je dvogodišnje dete s teškim povredama prebačeno u Zagreb.

Do nesreće je, prema pisanju hrvatskih medija, došlo kada je Edi Zdjelar (24) upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona BiH nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istom smeru.

Na mestu događaja vozač i 20-godišnjakinja, njegova supruga, su smrtno stradali. Dete koje je bilo u automobilu prvo je prevezeno u novogradišku bolnicu, a zbog težine povreda prebačeno je u Zagreb.

Kako su mediji saznali, dete je stabilno. Muškarac Edi Zdjelar koji je vozio, objavljivao je na društvenim mrežama snimke svoje vožnje, a prema pisanju medija, jedna je objavljena na dan nesreće. Na njoj se vidi da je vozio i 200 km/h, piše 24sata.hr.

Hrvatski portal piše da im je iz više izvora potvrđena informacija kako je 24-godišnjak već imao saobraćajnu nesreću.

Reč je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolisano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most. Kako se tada saznalo, u nesreći je tada stradala trudnica. 

Takođe je 24sata.hr saznao i kako 24-godišnjak, osim ove saobraćajne nesreće u Kovačevcu, nije imao težih prekršaja, pa nije bilo ni razloga da mu policija oduzme automobil.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimci teškog sudara kamiona i autobusa kod Obrenovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA