≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je kod Novske jurio BMW-om 200 km/h i sve snimao: On i žena su poginuli, ćerkica teško povređena

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač automobila udario u zadnju stranu kamiona

  • 3
Zdjelar Edi Foto: Facebook/Zdjelar Edi

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novske. Zdjelar je vozio velikom brzinom BMW kojim se zabio u kamion na auto-putu, a u automobilu je s njima bilo i dete.

Malo pre nesreće, na svom je Fejsbuk profilu objavio snimak koji pokazuje kako juri BMW-om po auto-putu, a može se videti da je vozio i više od 200 km/h, prenosi Jutarnji.

Na videu se u pozadini glasno čuju i narodnjaci, a napolju pada kiša. Zdjelar je u jednom deliću videa pozdravio svoje prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće jer je nesreća prijavljena u 15 sati.

U petak, 31. maja oko 15 sati, na severnoj kolovoznoj traki auto-puta A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između čvora Okučani i Novska, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba teže povređena, saopštila je PU sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smeru.

Na mestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu gde će se obaviti obdukcija, dok je dete teže povređeno.

Uviđajem na mestu događaja rukovodila je zamenica županijske državne službenice u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U vremenu od 15.20 do 17.30 sati za sav saobraćaj bila je zatvorena severna kolovouna traka na deonici od čvora Okučani do čvora Novska, a saobraćaj se odvijao obilaznim pravcima, prenosi PU sisačko-moslavačka.

Kako saznaje Jutarnji iz KBC-a Zagreb, devojčica je stabilno i trenutno van životne opasnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Povređene prevozili sanitetima i automobilima: Snimci sa lica mesta jezivog sudara kod Mladenovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. jun 2024 | 14:40

    Ne brze od zivota,ostaviste siroce za vama jadno dete kako ce kroz zivot bez oba roditelja,saucesce porodicama nastradalih 😢🙏🏻

  • Alex

    2. jun 2024 | 13:46

    Cudno da dok snima put nalazi se na mestu vozaca a svaki put kad okrene kameru nalazi se na mestu suvozaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA