Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji nesreće kod Nove Gradiške: Dete (2) povređeno, otac (24) i majka (21) poginuli na mestu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do saobraćajne nesreće došlo je kad je vozač automobila (24), upravljajući vozilom u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smeru

  • 0
Saobracajna nesreca, BMW, sudar, kamion Foto: Shutterstock

Muškarac (24) i žena (21) su poginuli, a dvogodišnje dete je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u dogodila u petak oko 15 sati na severnoj strani auto-puta A3, između čvora Okučani i Novska. BMW iz nesreće je potpuno smrskan, prenosi Index.

Državno tužilaštvo je objavilo saopštenje u kom navodi da je, prema dosad prikupljenim podacima, do saobraćajne nesreće došlo kad je vozač automobila (24), upravljajući vozilom u smeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smeru.

Vozač i putnica (21) u automobilu smrtno su stradali na mestu nesreće, dok je dvogodišnje dete odvezeno u bolnicu, gde su mu utvrđene teške telesne povrede, navode iz tužilaštva. Mladić i devojka bili su hrvatski državljani.

Tužilašrvo je naložilo sprovođenje potrebnih dokaznih radnji.

Kako nezvanično saznaju 24sata, poginuli su roditelji dvogodišnjeg deteta, koje je s teškim povredama prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

"Ima teške povrede više organskih sistema pa je hitno transportovano u KBC Zagreb", rekao je nakon nesreće direktor novogradiške bolnice Josip Kolodziej. Dete je, potvrdili su večeras iz KBC-a Zagreb, sada stabilno i nije životno ugroženo.

(Telegraf.rs)

Video: Teška nesreća na Ibarskoj magistrali: Kamion udario u ženu, na licu mesta izgubila život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA