Begunac sa poternice izazvao tešku nesreću kod Ulcinja, pa pobegao sa lica mesta: Policija ga je uhvatila

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Proverom V. B. kroz zajednički centar u Plavu, i policijskih službenika NCB Interpola Podgorica, policija je došla do saznanja da se ovo lice potražuje na Kosovu, zbog izdržavanja kazne zatvora

Crnogorska policija uhapsila je V. B. (28) sa Kosova, za kojim je izdata poternica, a nakon što je izazvao udes na skretanju ka Velikoj plaži i pobegao sa lica mesta.

Kako se navodi u saopštenju, policiji je prijavljeno da je na skretanju ka Velikoj plaži došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice povređeno, a da je drugi učesnik napustio lice mesta.

"Brzom reakcijom i intenzivnim radom na terenu ulcinjska policija identifikovala je lice koje je upravljalo drugim vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi - V.B. (28) sa Kosova. V.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, proverom V. B. kroz zajednički centar u Plavu, i policijskih službenika NCB Interpola Podgorica, policija je došla do saznanja da se ovo lice potražuje na Kosovu, zbog izdržavanja kazne zatvora.

"U saradnji sa Stanicom granične policije u Ulcinju, te njihovim naknadnim postupanjem, licu je, nakon privoda kod nadležnog tužioca, uručeno rešenje o zabrani ulaska u Crnu Goru u trajanju od pet godina, te mu je izrečena mera prinudnog udaljenja iz Crne Gore", koju su sproveli službenici Sektora granične policije.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA