Vreme čitanja: oko 1 min.

Svađa počela još na poslu, osumnjičeni se brani ćutanjem: Novi detalji ubistva Ukrajinca u Slavonskom Brodu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određen jednomesečni pritvor

  • 0
Hrvatska policija 1200px Foto: Shutterstock

Ukrajinac (22) osumnjičen da je u utorak, u iznajmljenoj kući u kojoj su živeli, ubio 47-godišnjeg sunarodnika, nakon ispitivanja u Županijskom državnom tužilaštvu prebačen je na Županijski sud u Slavonskom Brodu, gde mu je određen jednomesečni pritvor.

Tokom ispitivanja okrivljeni je iskoristio zakonsku mogućnost da se brani ćutanjem. Županijsko državno tužilaštvo je istražnom sudiji predložilo određivanje istražnog zatvora zbog mogućeg bekstva i uticaja na svedoke, izjavila je u četvrtak portparolka ŽDO-a Mirela Šmital.

Danas, nedugo nakon ispitivanja na Županijskom sudu, 22-godišnjem Ukrajincu određen je jednomesečni pritvor, piše Index.

Ubijeni i okrivljeni bili su radnici firme "Đuro Đaković Specijalna vozila d.d." Zajedno s ostalim ukrajinskim državljanima, građevinskim radnicima, živeli su u iznajmljenoj kući u centru Slavonskog Broda.

Svađa između njih, tog kobnog dana, na rođendan ubijenog, počela je na poslu, zbog čega su pušteni kući pre kraja radnog vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA