Maloletnice koje su snimile prebijanje vršnjakinje narugale se sudu novim potezom: "Hoćemo i tebe istući?"

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Maloletnice su nakon što se video pojavio uhapšene i privedene u tužilaštvo na ispitivanje uz krivične prijave za povredu privatnosti, nasilničko ponašanje, pretnje i pokušaj nanošenja teške povrede. U međuvremenu je objavljen video na kom se njih dve javljaju mladom tiktokeru te se pritom hvale kako su upravo zlostavljale vršnjakinju

Veće za omladinu splitskog Opštinskog suda odbilo je novi predlog Opštinskog državnog tužilaštva koje je tražilo da se trima maloletnicama i jednom maloletniku odredi jednomesečni istražni zatvor, piše Slobodna Dalmacija.

Isti medij saznaje da je predlog odbijen jer je utvrđeno da se maloletnici pridržavaju ranije izrečenih mera opreza zabrane približavanja dvema maloletnicama.

Reč je o slučaju od pre dvadesetak dana, a na jednom od snimaka koji su se tada proširile društvenim mrežama vidi se mlada devojka koja kleči na ulici, a iznad nje je druga koja je šamara i traži da se izvini zato što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloletnicama.

Potom mlada žrtva od druge devojke dobija jak udarac u kičmu, nakon kojeg pada i udara licem o ulicu. Tada joj nasilnic​a daje ruku da ustane, a potom joj udara šamar.

Maloletnice su nakon što se video pojavio uhapšene i privedene u tužilaštvo na ispitivanje uz krivične prijave za povredu privatnosti, nasilničko ponašanje, pretnje i pokušaj nanošenja teške povrede.

Novi video

Slobodna Dalmacija piše da je u međuvremenu na TikToku objavljen video na kom se dve devojke javljaju mladom tiktokeru te se pritom hvale kako su upravo zlostavljale vršnjakinju.

"Znaš li ti tko sam ja?", pita tiktokera tamnokosa devojka, a on joj odgovara da ne zna.

"To ti je ona što je tukla onu na videu, znaš… Cure zlostavljaju vršnjakinju", govori plavokosa devojka.

"Ček‘, jesu tebe tukli il’ si ti tukla?", upitao je tiktoker, a tamnokosa devojka kaže kako je ona ta koja je tukla.

"Hoćemo i tebe istući?", upitale su maloletnice tiktokera nakon čega se veza prekida.

Evo kako izgleda taj snimak:

@tonikliper #fyp #foryou ♬ original sound - Toni

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA