Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatica (42) zavela penzionera (74): Rekla mu da je doktorka, i pomoću ovih fora mu uzela čak 11000 evra

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je počelo kad je napravila profil na Fejsbuku

  • 1
Zgodna žena, lepa, seksi, privlačna, ruža, seks Foto: Pixabay

Žena (42)  uhapšena je zbog sumnje da je pod lažnim imenom zavela penzionera (74), obećavši mu ljubavnu vezu putem Fejsbuka. Njena prevara je bila neverovatna - zanosna Hrvatica se predstavila kao doktorka, i tu je sve krenulo...

Pod lažnim imenom otvorila je profil na Fejsbuku te mu se javila i obmanula ga da je doktorka u zdravstvenoj ustanovi koja mu može pomoći u poboljšanju zdravstvenog stanja. Potom mu je obećala ii ljubavnu vezu te se sastajala s njim na raznim lokacijama na području Zaprešića.

U avgustu prošle godine penzioner joj je kupio mobilni za 1740 evra, a par dana kasnije planirala je uzeti automobil, pa je došla u njegovu kuću u Zaprešić.

“Nakon što mu je je dala tabletu zasad nepoznatog sastava, iskoristila je njegovo stanje ošamućenosti i zatražila da se sastanu s njemu nepoznatim muškarcem.

Prema njenim uputstvima, oštećeni se u njenoj pratnji na parkiralištu šoping centra sastao s nepoznatim muškarcem gde je potpisao ugovor o kupoprodaji automobila, pri čemu za svoj automobil nije dobio nikakvu novčanu naknadu.

Krajem abgusta pak otuđila je njegovu bankovnu karticu, a potom njome u raznim radnjama kupovala odeću, tehničke uređaje i drugo. Kako bi sve prikrila, nekoliko dana kasnije predala mu je bankovnu karticu lažno navodeći da ju je pronašla u svom automobilu”, rekli su u subotu u policiji.

Materijalna šteta iznosi oko 11.000 evra. Nakon što je policija pokrenula istragu, žena je pobegla iz Hrvatske, ali ovih se dana vratila pa je odmah uhapšena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    24. februar 2024 | 13:27

    Mladja uvek košta, to svi muškarci znaju ali ne razmišljaju o tome, tek kada se opeku onda se toga sete. Sve ima svoju cenu, ni kod babe za džabe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA