Dete u vrtiću progutalo sredstvo za čišćenje i završilo u bolnici: Užas kod Velike Gorice

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dete je ručicama dodirnulo površinu na kojoj je bilo sredstvo za čišćenje, a onda je ručicu stavilo u usta i povredilo se

Nesrećan slučaj dogodio se u sredu u Dečjem vrtiću u okolini Velike Gorice. Dete od godinu i sedam meseci završilo je u bolnici s oštećenjem sluznice, nakon što je progutalo sredstvo za čišćenje, prenosi Dnevnik.hr.

Tvrde kako se radilo o grešci zaposlene, konkretno čistačice. Ona je sredstvom za čišćenje našpricala površinu u dečjem vrtiću i nije dobro obrisala i isprala, ispričala je osnivačica vrtića.

Dete je ručicama dodirnulo površinu na kojoj je bilo sredstvo za čišćenje, a onda je ručicu stavilo u usta i povredilo se.

Dete, kažu iz vrtića, neće imati teže posledice.

"To je stresno i za nas i za osobu koja je to napravila, a da ne govorim o roditeljima i šta oni prolaze. Situacija je očajna", rekla je i dodala da su kontaktirali i advokata jer se radi o ozbiljnoj povredi radne dužnosti te da neće proći bez određenih mera.

(Telegraf.rs)

Video: Pantelić: Veliko mi je zadovoljstvo što je će legat Stojkovića postati deo stalne postavke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA