Detalji filmske potere u Zagrebu: Uhapšen mladić (27), od ranije je poznat policiji zbog više dela

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Osumnjičeni vozač je takođe zadobio lakše povrede i priveden je

Zagrebačka policija konačno se oglasila o jučerašnjoj sumanutoj poteri za odbeglim vozačem, koja je okončana saobraćajnom nesrećom u blizini Sky towera na Zagrebačkoj aveniji.

U poteri je učestvovao veliki broj policijskih vozila, čak desetak, a potera je krenula još u Sesvetama. Crveni automobil Ford Fiesta koji su lovili nije bio registrovan.

Kako kažu iz policije, oko 21.45 u Novom Jelkovcu, nakon što su policijski službenici radi provere njegovog identiteta prišli vozaču automobila marke Ford bez registarskih oznaka, on se tim vozilom dao u beg od naselja Jelkovec i dalje preko Zagrebačke obilaznice, odnosno auto-puta A3, u smeru zapada.

Otamo se s čvora kod Jankomira uključio u saobraćaj Ljubljanskom i Zagrebačkom avenijom u smeru istoka, prolazeći velikom brzinom kroz više raskrsnica uprkos crvenim svetlima za njegov smer kretanja, sve vreme se oglušujući o svetlosna i zvučna upozorenja i naredbe policijskih službenika, da bi dolaskom do raskrsnice Zagrebačke avenije i Ulice Roberta Frangeša Mihanovića vozilom sleteo s puta, piše Index.

Kada ga je policija uhvatila utvrdili sud a se radi o mladiću (27) koji je ranije poznat policiji zbog više prekršaja i krivičnih dela.

On je tokom bekstva udario u dva policijska vozila, a tom prilikom su lakše povređena dva policijska službenika.

Osumnjičeni vozač je takođe zadobio lakše povrede i priveden je.

Još se ne zna da li je vozač bio pod uticajem alkohola ili droge i da li je imao još neki razlog za sumanuti beg.

(Telegraf.rs)

Video: Grigorović: Opera Sestra Anđelika prića o ženskim pravima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA