Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvonimir uboden u srce: Najnoviji detalji ubistva u Banjaluci

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veruje se da je između Stefanovića i M.D. došlo do svađe tokom koje je ona potegla nož

  • 2
Privođenje M. D. osumnjičene za ubistvo Zvonimira S. Foto: ATV

M.D. iz Banjaluke, osumnjičena za ubistvo Zvonimira Stefanovića (53), sprovedena je u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, javlja ATV.

Ona će u naredna 24 časa biti saslušana u svojstvu osumnjičene nakon čega će tužilac doneti odluku o eventualnom predlogu za pritvor.

M. D, koja je bila Stefanovićeva partnerka, sumnjiči se da mu je u nedelju 4. februara nanela smrtonosne povrede u stanu u banjalučkom naselju Borik, u kojem su navodno zajedno živeli.

Žrtva je na grudima imala jednu ubodnu ranu od noža, koji je tokom uviđaja pronađen i biće poslat na veštačenje. Obdukcijom je utvrđeno da mu je oštrica zabijena u srce.

"Oštrica je probila pluća i završila u srcu i žrtva je umrla usled iskrvarenja", kaže izvor blizak istrazi.

Tačne okolnosti i motiv zločina nisu poznati. Veruje se da je između Stefanovića i M.D. došlo do svađe tokom koje je ona potegla nož.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičena je oprala krv i očistila mesto zločina, a nakon toga je pozvala poznanika tražeći pomoć.

Radi se o muškarcu, koji je u početnoj fazi istrage priveden, ali je pušten nakon što je saslušan u svojstvu svedoka. Videvši da Stefanović ne daje znakove života on je pozvao Hitnu pomoć, koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Inače, M.D. je radila kao frizerka. Nezvanično, ATV saznaje da je upravo ona iznajmila stan u kojem se zločin dogodio, a da se Stefanović kod nje doselio pre nekoliko meseci. Za to vreme policiji nije prijavljivano da su se njih dvoje sukobljavali, niti je bilo prijava za nasilje u porodici.

Iz policije je kratko saopšteno da se M.D. dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog dela ubistvo, te da sve mere i radnje preduzimaju pod nadzorom tužilaštva.

Motiv i okolnosti zločina nisu želeli da komentarišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA