Umalo ubio čoveka zbog nesporazuma u saobraćaju: Zabio Rožajcu nož u grudi posle svađe

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

M.B. je, kako se sumnja, nakon kraće svađe zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom naneo ubodnu ranu grudnog koša

Rožajska policija rasvetlila je ubistvo u pokušaju i uhapsila osumnjičenu osobu, saopštila je uprava policije Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, rožajska policija je 25. januara dobila obaveštenje od zaposlenih u Hitnoj pomoći da je Dž.Č. (45) iz Rožaja primljen u tu medicinsku ustanovu s ubodnom ranom grudnog koša, a je potom transportovan u Medicinski centar Berane.

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju juče je slobode lišen M.B. (50) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.

M.B. je, kako se sumnja, nakon kraće svađe zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom naneo ubodnu ranu grudnog koša.

Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičneni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti veštačeni u Forenzičkom centru Uprave policije, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA