Uznemirujući snimak iz centra Sarajeva: Udario ženu, pa šutnuo u glavu muškarca koji je pokušao da joj pomogne

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Neprijatna situacija dogodila se 24. decembra, oko 00:25 časova, kada su policijski službenici na licu mesta zatekli 36-godišnju ženu i 47-godišnjeg muškarca

Policijski službenici iz Sarajeva oglasili su se nakon što se na internetu pojavio video-snimak na kojem se vidi kako muškarac bije devojku u blizini Careve džamije u centru grada.

Neprijatan događaj dogodio se 24. decembra, oko 00:25 časova, kada su policijski službenici zatekli na licu mesta 36-godišnju ženu i 47-godišnjeg muškarca, ali ne i napadača.

Žena je imala povrede, odnosno, krvarila je nosa, prenosi Klix.

Kako se navodi u zvaničnom saopćenju MUP-a KS, 47-godišnjak je izjavio da je prolazio ulicom kada je primetio da će pomenutu ženu napasti muškarac, koji je kasnije i njega udario u glavu.

Oboma je prvu pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo te su oboje odbili transport na KCUS i dalju lekarsku pomoć. Takođe, oboje su odbili da podnesu prijavu protiv muškarca koji im je naneo povrede.

Policijski službenici su identifikovali da je reč o muškarcu A.L. iz Sarajeva i preduzimaju mere i radnje iz svoje nadležnosti na sankcionisanju počinioca i dokumentovanju ovog događaja.

Prema rečima očevidaca koji su se obratili redakciji portala Klix.ba, navodni napadač A.L. je nedavno izašao iz zatvora, a nakon fizičkog nasrtaja na devojku, nekoliko momaka ga je sprečilo za dalji obračun, ali je nasrnuo na njih pretivši da će pucati.

"Stariji čovek je to sve video i pokušao odbraniti devojku, ali ga je ovaj 'mangup' udario više puta nogom na podu. To je videlo još par momaka iz auta koji su izašli i krenuli kako bi smirili situaciju, ali se navedeni uhvatio za torbicu i rekao: 'Hoćete li i vi svoje', nakon čega se i udaljio. Policija je došla na lice mesta, ali devojka nije želela da prijavi", reči su jednog od svedoka.


(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    25. decembar 2023 | 23:06

    Odbili. Gospode boze. Jos uvek vazi krivicna prijava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA