Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se ćerka profesora koji je uhapšen zbog tuče sa učenikom: "Tata je dobro, sa nama je"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je pet noći proveo u ćeliji zatvora u Remetincu, profesor je pušten kući

  • 1
Tuča nastavnika i učenika u srednjoj školi u Zagrebu Printscreen: Index.hr

Profesor (61) Mašinsko-tehničke škole Frana Bošnjakovića u Zagrebu, koji je udario učenika po glavi, u petak je izašao iz istražnog zatvora uz mere opreza i ne sme da predaje učenicima.

Nakon što je pet noći proveo u ćeliji zatvora u Remetincu, profesor je napokon kod kuće. U petak poslepodne dok ga je ćerka s mnoštvom novinara čekala ispred Remetinca, profesor, kojeg sumnjiče za krivična dela na štetu svojih maloletnih učenika, izašao je iz istražnog zatvora. Njegova ćerka rekla je za 24sata da su srećni i zadovoljni ovakvim ishodom.

"Tata je dobro, koliko to može biti. Odmara se i spava, slaže utiske. Nije baš mogao da spava u sobi s više ljudi, nedostaje mu sna. S obzirom na to da smo mislili, strahovali, kako će za praznike biti u zatvoru, okružen njemu nepoznatim ljudima, presrećni smo i zahvalni da je ponovno s nama", rekla je ćerka profesora u kratkom telefonskom razgovoru.

Podsetimo, profesoru zagrebačke srednje stručne škole, prethodno je bio određen jednomesečni pritvor nakon što je u javnost dospeo snimak na kojem se sukobio sa učenikom, koji ga je prethodno provocirao, a pušten je na slobodu po žalbi njegovog advokata.

Inače, na objavljenom snimku se vidi kako se jedan od učenika od svog mesta prema profesoru kreće snimajući ga mobilnim telefonom, a kada mu se potpuno približio on je pokušao da ga udalji.

Kako je učenik bio navalentan, došlo je do fizičkog obračuna u kome su dvojica učenika zadobila lakše povrede. Deo učenika koji su stali u odbranu profesora ispričali su da je učenik koji je snimao profesora često provocirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čorka

    23. decembar 2023 | 16:23

    Trebao profa da ga tako izudara da nebi mogao ruke mesecima da pomera.Ovako će zbog dva šamara da izgubi posao i zaglavi ćorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA