Priveden muškarac (47) iz Nikšića: Policija mu pronašla heroin i marihuanu

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

M. D. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Budva su, shodno planu suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, a po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M. D. (47) iz Nikšića, sa boravkom u Budvi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Pripadnici budvanske policije su pretresom navedenih prostorija pronašli i oduzeli jedno veće pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne mase 199,6 grama, 159,4 grama suve zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dve vage za precizno merenje, manji iznos novca za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i određeni broj tableta koje se nalaze na listi opojnih droga.

M. D. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

(Telegraf.rs)

Video: Veliko hapšenje narko dilera u Beogradu: Pali sa čak 112 kila droge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA