Banožić policiji dao iskaz u posebnim uslovima? Radnici nisu smeli van kancelarija, zabranili korišćenje lifta

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pred Banožićev dolazak u zgradu policije, u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, radnicima se zabranilo korišćenje lifta, kako bi Banožića videlo što manje ljudi

Bivši ministar odbrane Mario Banožić, navodno je u sredu 29. novembra u posebnim uslovima dao iskaz, piše Dnevnik.hr.

Tri nedelje nakon saobraćjne nesreće u kojoj je učestvovao bivši ministar odbrane i u kojoj je poginuo muškarac iz Privlake, Mario Banožić je navodno iskaz dao u sredu.

Kako saznaje Telegram iz izvora bliskih policiji, Banožić je dao iskaz u sredu, 29. novembra i to u posebnim i izrazito strogim okolnostima.

Pred Banožićev dolazak u zgradu policije, u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, radnicima se zabranilo korišćenje lifta, kako bi Banožića videlo što manje ljudi i kako bi bez čekanja odmah mogao ući u lift.

Kad je stigao na sprat na kojem je u policijskoj sobi s kamerama dao iskaz, ostalim radnicima na spratu navodno je rečeno da na neko vreme ne izlaze iz kancelarija.

"Želelo se na svaki način osigurati da Banožića vidi što manji broj ljudi, ali i sačuvati ga od mogućih neugodnosti", rekao je izvor.

Kako se neslužbeno saznaje, Banožićeva odbrana navodno bi se trebala temeljiti na tvrdnjama da je vozač kombija, na kojeg je Banožić naletio pretičući šleper, vozio bez upaljenih svetala i brzinom većom od dopuštene.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naravno

    3. decembar 2023 | 03:13

    Kakve farse samo da bi montirali proces,faktor prepadanja ,faktor da niko ne čuje,ne vidi,ne razume i zastrašivanje svedoka nedostaje kao i zastrašivanje medija ..jednom rečju sve može i onih par minuta na kamerama da se izbriše,ma kuća odn.država časti

  • leo

    3. decembar 2023 | 02:48

    Ko ce to poverovat u 6h ujutro covjek da vozi bez svetla i jos vecom bruinom.Treba ga biti stamota .Covjek nastrada ostanu djeca i supruga roditelji i svi moraju slusati kako neko govori neistinu.

  • hurem 🐠

    3. decembar 2023 | 02:04

    Uskoro ce se zarediti koliko je posten Respekt covjeku i mir na nebu zelim 🥹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA