Bivši dečko i njegov drug napali Lanu u klubu: Davio je, pretio da će da objavi njene intimne fotografije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema presudi, Danijel je u februaru ove godine oko 4.30 sati u noćnom klubu "Jolo" uhvatio bivšu devojku za vrat i stisnuo, pa je držao nekoliko sekundi i vikao: “Sad ćeš da vidiš kad tvoje intimne slike i video stavim u javnost”

Danijel (19) i Luka (26) proglašeni su krivima i osuđeni jer su u noćnom baru fizički napali Lanu (19), navodi Danica.hr.

Lana je na sudu svedočila da su joj zbog tog napada otpala tri veštačka nokta i da je zadobila modrice po ruci.

Prema presudi, Danijel je u februaru ove godine oko 4.30 sati u noćnom klubu "Jolo" u Đakovu u Slavoniji uhvatio bivšu devojku Lanu za vrat i stisnuo pa je držao nekoliko sekundi i vikao: "Sad ćeš da vidiš kad tvoje intimne slike i video stavim u javnost".

"Nakon toga je Lana pokušala da se oslobodi Danijela jer ju je držao rukom za vrat, odgurnula ga je, a potom je došao Luka i uhvatio Lanu za ruke, izvukao je iz noćnog kluba, kojom prilikom su Lani otpala tri veštačka nokta i zadobila je masnice", piše u ovonedeljnoj presudi.

Danijel je to opovrgnuo navodeći kako je nije napao, samo joj je rekao da je između njih gotovo i da mu ne staje na put. Luka je naglasio da je uhvatio za nadlakticu i izbacio iz kluba jer se pre toga gurala s Danijelom.

Sudija je, međutim, poverovala iskazu Lane koja je odmah nakon incidenta pozvala policiju. Danijel i Luka krivi su i moraju da plate po 160 evra kazne i troškova postupka. Presuda je nepravosnažna.

(Telegraf.rs)

Video: Lopov bacio devojku na pod tako jako da više ne može da hoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA