Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve sestre poginule u nesreći kod Prugova: Vozač pobegao, pa se zaključao u kuću, uhapšen je

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač je izašao iz vozila, a kada je video šta je napravio, pobegao je u kuću i zaključao se. Nije hteo da otvori pa je policija probila ulazna vrata i uhapsila ga

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Pronađen je vozač odgovoran za tragičnu nesreću u kojoj su poginule dve sestre na državnom putu 56, na širem splitskom području, nedaleko od ugostiteljskog objekta Verona blizu Prugova, piše Dalmatinski portal.

Reč je o meštaninu iz Prugova koji je Mercedesom udario njihovo vozilo. Izašao je iz vozila, a kada je video šta je napravio, pobegao je u kuću i zaključao se. Nije hteo da otvori pa je policija probila ulazna vrata i uhapsila ga.

Odvezli su ga u bolnicu. Dalmatinski portal piše da je hospitalizovan. Kada ga puste iz bolnice, biće sprovedeno kriminalističko istraživanje.

U sudaru su učestvovala tri vozila, dva lična i jedno kombi vozilo, a prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Dalmacija News, sudar je izazvao vozač u kombi vozilu marke Mercedes Vito kada je udario u vozilo Fiat, koje je u naglom kretanju naletelo na vozilo marke Dacia iz suprotnog smera.

Nakon nesreće vozač kombija (47) se udaljio s mesta događaja, ali policija ga je brzo pronašla i uhapsila.

Dalmacija News piše da su sestre bile u dobi od 36 i 55 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA