Pijan se katapultirao na dva parkirana automobila: Policija objavila detalje potpuno bizarne nesreće

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Iako pogled na fotografije ostavlja u čudu, policija je uspela da objasni kako je došlo do ove nesvakidašnje nesreće

U Slatini je juče oko 1 sat posle ponoći došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je vozač automobila, najverojatnije zbog kiše i nepovoljnih vremenskih uslova, izgubio nadzor nad vozilom, javlja index.hr.

Usled udarca, jedan parkirani automobil s prevrnuo na bok, a sam automobil koji je izgubio kontrolu završio je na krovu ostalih parkiranih automobila.

Policijska uprava virovitičko-podravska danas je objavila detalje ove nesreće. Kažu da je vozač koji je sleteo na druga dva auta imao alkohol u krvi, kao i da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

"Vozač automobila starosti 49 godina kod koga je alkotestom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,86 g/kg je u subotu pre ponoći u Ulici kralja Zvonimira u Slatini sleteo voyilom s puta. Ovaj vozač je upravljao vozilom brzinom neprilagođenom uslovima na putu, odnosno mokrom kolniku i smanjenoj preglednosti ybog kiše koja je padala, kao i noćnim uslovima vožnje, usled čega je došlo do nekontroliranog kretanja vozila po kolovozu", rekli su iz policije.

Detaljno objašnjenje bizarne nesreće

"Prvo je vozilom zahvatio šljunčani kolni prilaz i prednjim delom vozila udario u saobraćajni znak, nakon čega je, nastavivši nekontrolisano kretanje po zelenoj površini, došlo do zanošenja vozila i udara levom bočnom stranom u drveni nosač telekomunikacijske infrastrukture koji je bio pričvršćen za betonski nosač i metalni ormarić pored njega."

"Drveni stub je pao na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu, kojom prilikom je došlo do odbacivanja vozila u vazduh i udara levim bočnim delom u levi bočni deo prvog parkiranog vozila koje je pomereno i prevrnuto na desnu bočnu stranu, pri čemu je zadnjim delom udarilo u porodičnu kuću, a gornjim delom u sledeće parkirano vozilo, dok je vozilo u pokretu poprečno zaustavljeno gornjim delom na gornjim delovima dva parkirana vozila."

"Osim vozača u ovoj prometnoj nesreći je učestvovao i 18-godišnji putnik. Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas", zaključuju iz policije.

Fotografije ove bizarne nesreće možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Knežević: Rezerve krvi su na minimumu, nedostaju sve krvne grupe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA