Ovo je pekara u kojoj je sinoć ubijena mlada radnica: Zavidovići zavijeni u crno, ubica sebi presudio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radi se na utvrđivanju motiva ubistva i samoubistva, ali prema izjavama svedoka, žena i muškarac nisu bili u srodstvu niti u bračnoj vezi

Stravičan zločin se sinoć desio u Zavidovićima, kada je Mersud H. usmrtio radnicu u pekari "Central" Aidu D, a onda sebi presudio, javlja "Avaz".

Pekara je zatvorena, a građani su u šoku, javlja taj portal.

Podsetimo, dežurni tim Policijske stanice Zavidovići dojavu o pucnjavi primio je u 21.17 sati, a istragu su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ZDK i pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zenica.

"Uviđaj je trajao do 1.35 sati. Na licu mesta identifikovana je žrtva, radnica pekare D.A, rođena 1990. godine, te muškarac H.M, rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je H.M. počinilac ubistva i da je nakon toga počinio i samoubistvo", kaže Fišek.

Radi se na utvrđivanju motiva ubistva i samoubistva, ali prema izjavama svedoka, žena i muškarac nisu bili u srodstvu niti u bračnoj vezi, ali će se veštačenjima utvrđivati, kako je rekao Fišek, da li su bili i u kakvoj vezi.

(Telegraf.rs)

Video: Knežević: Rezerve krvi su na minimumu, nedostaju sve krvne grupe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA