Detalji tragedije u Osijeku: Upucana devojka bila uspešna sportistkinja, policajac nedavno dobio pištolj

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nezvanično, mladić je pre nešto više od godinu dana zaposlen u policiji, a pre mesec dana dobio je stalni posao i zadužio pištolj

Osječka policija završila je istragu o tragičnoj smrti M.B. (21) čije je telo u sredu uveče pronađeno u stanu.

Ona je preminula nakon što je upucana vatrenim oružjem.

Na mestu događaja pronađen je i pištolj koji pripada M.S. (27), policajcu koji i živi u stanu u kojem se dogodio nesrećni slučaj, a koji je u trenutku stradanja devojke bio van službe, ali prisutan u stanu. On je i pozvao Hitnu pomoć i policiju, doduše nešto kasnije u odnosu na vreme kada je M.B. upucana.

Nezvanično, mladić je pre nešto više od godinu dana zaposlen u policiji, a pre mesec dana dobio je stalni posao i zadužio pištolj. Gotovo 24 sata trajalo je istraživanje o okolnostima stradanja M.B., nakon čega je policija saopštila da je policijski službenik M.S. počinio teško krivično delo protiv opšte sigurnosti dovođenjem u opasnost života opasnom radnjom ili sredstvom na štetu žrtve M.B.

Naime, policija je utvrdila da je kobne večeri, u sredu, neoprezno rukovao svojim oružjem i ispalio hitac koji je pogodio devojku, koja je od zadobijenih povreda preminula, piše 24sata.hr.

Slučaj stradanja mlade devojke u Osijeku je podigao prašinu jer policija nije odmah, kako je uobičajeno, izvestila o događaju nego su prvo saopštenje objavili tek nakon novinarskih upita. Policija je i demantovala glasine o pokušaju zataškavanja slučaja.

Nezvanično, M.S. je živeo sam u stanu koji je dobio na korišćenje, a s M.B. se povremeno viđao. Upoznali su se pre oko mesec dana i tek razvijali svoju vezu.

Devojka M.B. je bila studentkinja Pravnog fakulteta, nagrađivana zbog izvrsnosti, takođe i uspešna sportistkinja s medaljama u tekvondou.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    22. septembar 2023 | 12:25

    Klosar je ubio namjerno, treba to istrazit, divlji zapad stigao od kulturne zemlje Yuge.

  • Miško

    22. septembar 2023 | 10:44

    Briljantna studentkinja prava... Šta vuče te devojke ka "fizici"... Kakve veze, društvene, intelektualne, kulturne... mogu da se zazviju izmedju mladog policajca koji ima samo "" fiziku" i studentkinje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA