U požaru u Istri izgorela braća od 12 i 19 godina? Obdukcija tela u ponedeljak

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Za sada nema sumnje da je nešto drugo bilo osim saobraćajne nesreće. Bio je put mokar, nizbrdica oko 8% i onda utvrđuje se kriminalističkim istraživanjem šta se tačno dogodilo", rekao je Josip Lukić, šef službe saobraćajne policije u PU istarskoj

U Istri, na području Lupoglava, juče u popodnevnim satima poginule dve osobe, javila je jutros policija. S obzirom na to da je automobil u nesreći u potpunosti izgoreo, osobe koje su bile u njemu još nisu identifikovane, navodi Index.

Meštani kažu da su u saobraćajnoj nesreći na području Lupoglava u Istri poginula dvojica braće od 12 i 19 godina.

Policija informaciju nije ni potvrdila ni demantovala. Kažu tek da proveravaju i da će obdukcija biti u ponedeljak.

- Za sada nema sumnje da je nešto drugo bilo osim saobraćajne nesreće. Bio je put mokar, nizbrdica oko 8% i onda utvrđuje se kriminalističkim istraživanjem šta se tačno dogodilo. Zasad, po saznanjima radi se o saobraćajnoj nesreći - rekao je za HRT Josip Lukić, šef službe saobraćajne policije u PU istarskoj.

Iz policije su za Index rekli da nema novosti oko nesreće. Obdukcija će biti izvršena u ponedeljak, a naređeno je i veštačenje vozila.

Vatrogasac: Shvatili smo da je neko bio u autu tek kad smo ugasili vatru

Zapovednik javne vatrogasne stanice u Pazinu Vjekoslav Valenta za Index je ispričao kakav su prizor zatekli jučerašnjim izlaskom na teren.

- Dojava je bila u 17.48 i odmah se podiglo vozilo s grupom vatrogasaca koji su na mesto događaja došli u 18.05 pa su sa kolegama iz DVD-a Lupoglav odmah počeli s gašenjem zapaljenog automobila. Automobil je bio u razbuktaloj fazi i tek kasnije, kada su vatrogasci došli do mogućnosti da izvrše kontrolu, uvideli su da se u automobilu nalaze tela smrtno stradalih - kaže Valenta.

(Telegraf.rs)

Video: Džip pravo u benzinsku pumpu: Buknuo požar, vozač sa zapaljenim vozilom nastavio dalje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA