Velika akcija hrvatske policije: Uhapsili ženu i dvojicu mladića, oduzeto im 1.230 komada konoplje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Osumnjičeni (29) i (25) su predati pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena (52) biti procesuirana redovnim putem, naveli su iz policije.

Koprivničko-križevačka policija uhapsila je i prijavila ženu i dvojicu mladića osumnjičenih za uzgoj plantaže indijske konoplje na širem đurđevačkom području.

Pretragom kuće i zemljišne parcele pronađeno je i oduzeto 1.230 komada stabljika konoplje, piše Index.hr.

Sprovedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenima (29) i (25), te ženom (52) s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i prometa drogama.

Utvrđeno je da su osumnjičeni od maja do septembra ove godine na širem đurđevačkom području neovlašćeno uzgajali stabljike indijske konoplje u svrhu proizvodnje marihuane.

Pretragom kuće, drugih prostorija i zemljišne parcele pronađeno je i oduzeto 1230 komada stabljika indijske konoplje, visine od 80 do 250 centimetara. Zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama te pomaganja u izvršenju istog krivičnog dela protiv osumnjičenih je podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

Osumnjičeni (29) i (25) su predati pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena (52) biti procesuirana redovnim putem, naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Preko 135.000 stabala GMO marihuane: Otkrivena nova najveća plantaža kanabisa u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA