Odvezao BMW na servis, nakon popravke ga ukrao: Hteo da "uštedi" 4.000 evra?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muškarac je popravljeni automobil odvezao tokom noći

Prijedorska policija je Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu podnela izveštaj protiv M.B. iz Cazina, jer se sumnjiči da je počinio krivično delo prevara.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da se 17. avgusta obratio vlasnik firme iz Prijedora za vršenje usluga servisa i popravku vozila i prijavio da je u toku noći iz kruga firme od strane nepoznatog lica odvezen BMW koji je na popravku i servis 31. jula dovezlo njemu takođe nepoznato lice.

"Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa navedenim može dovesti M.B. iz Cazina. Nakon pronalaska i lišenja slobode, kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni dovezao vozilo na popravku i servis, a potom, nakon saznanja da su popravka i servis vozila završeni, bez namere plaćanja izvršenih usluga odvezao vozilo bez znanja vlasnika firme", istakli su iz policije.

Dodali su da je na ovaj način osumnjičeni oštetio navedenu firmu za 8.000 KM po osnovu neplaćanja usluga servisiranja i popravke vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA