Vreme čitanja: oko 1 min.

U Crnoj Gori uhapšeno šest osoba zbog sumnje u trgovinu ljudima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hapšenje je izvedeno po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a nakon višemesečnih prikupljanja dokaza, podataka i obaveštenja

  • 0
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

U Podgorici je u ponedeljak ujutru uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su počinili krivično delo stvaranja kriminalne organizacije i produženo krivično delo trgovina ljudima.

Hapšenje je izvedeno po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a nakon višemesečnih prikupljanja dokaza, podataka i obaveštenja.

Kako je saopšteno iz SDT, uhapšeni su B.P., P.P., I.N., M.D., F.P. i M.Ž, zbog osnova sumnje da su, tokom prošle i ove godine, učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo trgovina ljudima, u odnosu na veći broj oštećenih državljana Turske.

U toku je i pretresanje stanova i drugih prostorija koje su koristili uhapšeni, a koje se nalaze na više lokacija. Uhapšeni će, u zakonskom roku, biti sprovedeni u Specijalno državno tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA