Vreme čitanja: oko 1 min.

Milatović: Prvih 100 dana mandata posvećeno važnim spoljnopolitičkim ciljevima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milatović je naglasio da se na unutrašnjem planu trudio da promoviše društveni dijalog i pomirenje među građanima i bude saveznik u rešavanju njihovih problema i potreba

  • 2
Jakov Milatović Foto: R.R./ATAImages

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je danas, povodom prvih 100 dana mandata, da je taj period posvetio radu na ispunjavanju važnih spoljnopolitičkih ciljeva, koji uključuju ubrzanje evropskog puta Crne Gore, jačanje kredibilnosti članstva u NATO i snaženje dobrosusedskih odnosa.

"Kao što sam i obećao građanima, prvih 100 dana mandata posvetio sam radu na ispunjavanju važnih spoljnopolitičkih ciljeva za našu zemlju: ubrzanju EU puta Crne Gore, jačanju kredibilnosti članstva u NATO savezu i snaženju dobrosusedskih odnosa", naveo je Milatović na društvenoj mreži X (Tviter).

On je naglasio da se na unutrašnjem planu trudio da promoviše društveni dijalog i pomirenje među građanima i bude saveznik u rešavanju njihovih problema i potreba.

"Nastaviću da odgovorno i predano radim za dobrobit građana i države. Radujem se svemu što dolazi. Živela Crna Gora!", poručio je Milatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA