Medved protrčao centrom Kupresa: Isprepadali se i on i ljudi

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U jednom trenutku se ispred životinje pojavljuje nekoliko meštana koji isprva nisu svesni da im se približava divlja životinja

Automobil je prepao medveda, a on prolaznike kada je protrčao centrom Kupresa, gradića u jugozapadnom delu BiH, izvestili su lokalni mediji u BiH i ponovo upozorili da se divlje životinje sve češće približavaju naseljima zbog ugrožavanja njihovih staništa.

Na Fejsbuku je objavljen video snimljen iz automobila koji uz glasno trubljenje tera medveda koji trči centrom Kupresa, javlja index.hr.

U jednom trenutku se ispred životinje pojavljuje nekoliko meštana koji isprva nisu svesni da im se približava divlja životinja. Medved je ipak na kraju promenio smer i dao se u beg.

Neki korisnici Fejsbuka su u komentarima kritikovali vozača što je uznemirio životinju, a drugi su se šalili da je medved stigao u Kupres, poznato zimovalište, da se odmori od velikih vrućina.

Divlje životinje sve češće dolaze u naseljena mesta, a lovački savez je ranije upozorio da je to posledica narušavanja njihovih staništa gradnjom objekata i prolaskom motornih vozila kroz šume.

(Telegraf.rs)

Video: Sramna scena u beogradskom prevozu, niko nije hteo da ustane majci sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA