Preticao kolonu vozila kod Dubrovnika, pa dobio 59 dana zatvora: I to nije sve

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Vozač je prethodno uočen u preticanju kolone vozila, čime je ugrozio bezbednost drugih učesnika u saobraćaju

Muškarac je pre nekoliko dana preticao kolonu kod Dubrovnika. Ide u zatvor na 59 dana, objavila je policija, javlja index.hr.

"Tokom popodnevnih sati u petak, 18. avgusta, saobraćajnom kontrolom u mestu Čibača zaustavljen je 42-godišnjak koji je upravljao putničkim vozilom nemačkih nacionalnih oznaka. Vozač je prethodno uočen u preticanju kolone vozila, čime je ugrozio bezbednost drugih učesnika u saobraćaju", objavila je policija.

"Osim toga, odbio je testiranje na prisutstvo droga u organizmu, a kod njega je pronađena i manja količina marihuane."

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnji vozač je prekršajno sankcionisan novčanom kaznom od 2.373 eura, na koju je pravovremeno podneo prigovor nadležnom Opštinskom sudu u Dubrovniku koji je proveo ubrzani prekršajni postupak i odredio mu kaznu zatvora od 59 dana, te je predat u dubrovački zatvor", saopštila je policija.

Video: Uneli crevo u kuću pa se dobro zabavili: Psi napravili poplavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecko Sojic

    21. avgust 2023 | 23:24

    Cast starijim i postenim Albancima ali vecina prometa preko Dubrovnika ,CG i dalje su mladi i drogirani pripadnici njihovog naroda koji ne postuju druge ucesnike u prometu. U zadnjih 7 dana bilo je vise prometnih nesreca sa smrtnim ishodom. Sve vozila zapadnoevropskih zemalja ( u pravilu BMW)a za volanom Albanci ili pripadnici naroda iz vase odmetnute pokrajine. Ne znam kako bi ih nazvao jer oni sami ne znaju sta su. Kad im kazes Siptari vredjaju se,ako kazes Albanci opet nije dobro. Spominju civca nonu(sto znam sta znaci)i kazu da su Kosovari. Kada kazem da sami ne znaju tko su,sto su i odakle dolaze tvrde da su Iliri. Neka budu sta hoce. Znam samo da se sa Ilirima nisu u putu sreli i da mi ih je pun khu.ac jer poslovno sam na relaciji ST- DU i nazad cesto i gledam kako da ne izgubim glavu zbog tih kamikaza. I puna ih je splitska i dubrovacka bolnica. Jos malo ce u svakoj bolnici morati biti zaposleno nekoliko tumaca za njihov jezik jer oni u pravilu govore samo svoj jezik. Ne hvatajte se za Ritu Oru i ostale gluposti. Znaci albanski,pa ruke pa deset mjesta prazno i tek onda tzv.gebrochene deutsche sprache,broken english,un poco italiano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA