Prijavio policiji da je od dilera tražio spid, a oni mu podmetnuli heroin: Neverovatan slučaj u Bosni

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kako je prijavio policiji, on veruje da je cilj dilera bio da ga otruju

Najnoviji primer iz Tuzle pokazuje u kojoj je meri korištenje narkotika postala u BiH normalna i bezmalo "društveno prihvatljiva" pojava, a prodaja droge se odomaćila kao biznis koji se uglavnom toleriše, piše "Avaz".

Prema policijskom izveštaju, sinoć u policijsku stanicu Centar javio se Z.K. iz Tuzle, star 30-ak godina. On je prijavio da je od dve njemu poznate osobe naručio drogu spid.

Međutim, kako se požalio policiji, njih dvojica su mu doneli nepoznatu praškastu materiju za koju on smatra da je heroin. Kako je prijavio policiji, on veruje da je cilj dilera bio da ga otruju.

Kako dalje piše u policijskom biltenu, policajci su izašli na lice mesta, odnosno na adresu stanovanja osobe koja je prijavila slučaj.

U stanu naručioca droge koji je prijavio slučaj tuzlanski policajci su obavili uviđaj tokom kojeg su oduzeli nepoznatu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na heroin.

(Telegraf.rs)

Video: Džipovima kroz šljivike i livade: Uhvaćeni dileri tokom kupoprodaje droge u Smederevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA