"Nermin me nazvao u 10:33, pogledajte šta je napisao": Šokantna ispovest Nizamine tetke

Ono što mu, kaže, nikako ne ide u glavu da žena prijavi kriminalca s debelim dosijeom koji joj preti ubistvom, ali policija ne može pomoći jer nije iz njihove opštine

Komentari

  • Bane

    21. avgust 2023 | 11:26

    " Ušao je, prislonio mi pištolj uz glavu i pitao: "Gde je?" Dete je zaplakalo, čuo je i krenuo prema sobi. Nizama nije htela iz sobe, on je uzeo bebu, izašao je. Tad je sišla i ona, prepirali su se. Sve je to trajalo, policije nije bilo nigde. Nizama je plakala, vikala. Gledala je u mene i rekla: "Pomozi mi, tetka." Nikad to neću zaboraviti. Moj sin je krenuo prema njoj jer je molila za pomoć." A gde je teca bio tu kad je dosao na vrata da puca. Trazila je pomoc, a tetka joj istu pomoc nije pruzila. Rodjak je pokusao da pomogne, al ga je ranio, i onda je ugledavsi da nema pomoci ni od koga je posla sa njim u auto u sigurnu smrt! Tetak je odao lokaciju, pozvao ga je da dodje, jer su se us*ali da njih ne pobije, a tetka nije toliko zastitnicki postupila kao sto jamci... jer je ona stala na momenat i kazala "pomozi mi tetka". Onaj ko ima pruzenu pomoc, taj ne mora da je pita... Nek pociva u miru ta zena, pogresnog je coveka izabrala. Morala je znati o kakvom je coveku pitanje, svasta se prica o njemu da je bio los covek. Rodbina je zakazala na tome zato sto je taj brbljavac propricao i moguce i sugerisao da ovaj dodje da su uveri da nije tu. Da se uveri u sta?! Bila je tu! Kako je nece naci, s obzirom da je malo dete u kuci da je logicno da ce dete da je oda!!! Nazalost zakazala je i rodbina, policija i sutkinja... Dokaz da drustvo u BiH ne funkcionise kao ni njihov "pravni sistem"

    • 21. avgust 2023 | 12:53

      Леонид Ледени

      @Bane

      Нису ту тетка и теча криви ни за шта. Тај рођак који је покушао да помогне Низами, а био рањен од стране лудака, син је те тетке и тог тече. Не иде Вам "истрага".

  • Леонид Ледени

    20. avgust 2023 | 16:50

    "Полиције нема... Полиције нема... Полиције ЈОШ увек нема... " Наравоученије! Драге даме, ако погрешите у одабиру партнера, нико вас од истог спасити не може!

    • 20. avgust 2023 | 17:12

      Brežnjev

      @Леонид Ледени

      Može,Bog je spasitelj.

    • 20. avgust 2023 | 17:35

      Леонид Ледени

      @Леонид Ледени

      @Брежњев Да, али у многим ситуацијама само за "онај свет." На овом свету ће још једно дете одрасти без родитеља, ни криво ни дужно. Бог зна зашто!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA