"Dala bih ti 500 evra samo da ne dolaziš": Objavila oglas da traži smeštaj na moru i izazvala neviđeni revolt

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

"Da sam hleba gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije", bili su oštri komentari

U Fejsbuk grupi "Apartmani Hrvatska 2023. tražim/nudim (iznajmljivanje)" pojavio se bizarni oglas koji je privukao veliku pažnju članova grupe. nnaime, u oglasu žena traži kuću u blizini mora i brojnim detaljima, a evo šta je posebo izazvalo revolt.

"Tražim smeštaj za sebe i za prijateljicu u nekom lepom smeštaju, 23.08 do 5.9 uz more sa privatnom terasom gde možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima i sa pogledom na more. Želimo terasu sa cvećem, a ne starim gvožđem pobacanim okolo, što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odmah uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plaži da nema gužve. Parking je obavezan za jedan automobil i da je bezbedan, po mogućnosti garaža. Cena do 500 evra, jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno", napisala je gospođa.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara:

"Ja bih tebi dala 500 evra samo da ne dolaziš", napisala je jedna korisnica, prenosi porta Dnevno.hr.

"Nije problem u tome što tražite, verovatno negde i postoji, ali način na koji tražite je i više nego odbojan i bahat. Možda biste da promenite pristup i uspeli. Srećno i lep pozdrav" poručila je druga.

"Da sam hleba gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti da tražite apartman sa tim uslovima po toj ceni".

"Hahaha, ovo je neka provokacija za iznajmljivače, da im ne stoji prazno”. “Puno tražiš malo daješ lepo na svoj balkon i sunčate se”. "Ahahaha ostani ti gde jesi ili imaš kuća sa privatnim plažama, ali naravno ne za 500". "Haaaaa. Najbolje negde u planinu gde nema nikog i ne morate platit ništa, šuma je ionako prazna…", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Podignuta crvena zastavica, a deca se kupaju u moru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vany

    17. avgust 2023 | 17:52

    Ma konacno da neko progovori i kaze istinu.Iznaime garazu ,podrum uz prozorcic I jos zahrdjale stolice,susilo za robu.Gazis po' grozdju istina ziva ,prljjavo .U elementima tri case i dva piata to sto su iz svog stana ubacili tako da ne bacaju u smece .Bravo bravo za ovaj oglas.Svaka cast ugostiteljima koji znaju kako se tretira jedan gost a sve ovo ostalo sta je niklo zadnjih godina treba sve pozatvarat i stavit zabranu za rad.

  • Smilla

    17. avgust 2023 | 11:21

    To moze naci u manje razvijenim turistickim mestima u Grckoj…

  • Vitez Koja

    17. avgust 2023 | 00:04

    To mogu naći trenutno samo u Mariupolju, nema nikog, na moru, mogu da cepaju violinu, možda bi se uklopili i u cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA