Par paraglajderista sleteo na drvo, automobil aterirao na vinovu lozu: Posledice nevremena u Sloveniji

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema izveštaju Policijske uprave Nova Gorica, nemački par paraglajdera je prinudno sleteo na drvo iznad vodopada u kanjonu Godiče. kod sela Poljubinj u tolminskoj opštini

Spasioci u Tolminu, gradu na zapadu Slovenije, danas su najpre pomogli nemačkom paru paraglajdera koji su sleteli na drvo, a potom i starijem vozaču koji je automobilom uleteo u rešetke sa vinovom lozom, prenosi Tanjug.

Prema izveštaju Policijske uprave Nova Gorica, nemački par paraglajdera je prinudno sleteo na drvo iznad vodopada u kanjonu Godiče. kod sela Poljubinj u tolminskoj opštini, navodi agencija STA.

Koristeći užad, gorski spasioci su paraglajdere bezbedno skinuli s drveta i pomogli im da se spuste na stazu i potom vrate nazad u dolinu.

U posebnom izveštaju policija Tolmina navela je da je vozač star 88 godina skrenuo sa ulice u Tolminu i preko betonskog zida uleteo u rešetku sa vinovom lozom.

Muškarac je povređen i helikopterom prebačen u bolnicu u Ljubljani.

Vozaču su, pored lokalne policije, pomogli dobrovoljni vatrogasci i bolničari Doma zdravlja.

(Telegraf.rs)

Video: Trambolina se "zakucala" u letnjikovac: Oluja je podigla poput igračke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA