Banjalučka policija u akciji: Pronašla drogu tokom pretresa, uhapšen muškarac za kojim traga Interpol

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tokom pretresa je pronađeno više od pola kilograma marhihuane, novac, laptop, vaga...

Banjalučka policija sprovela je još jednu akciju, u kojoj je zaplenjena veća količina droge, a jedna osoba je uhapšena.

Prema prvim saznanjima, tokom pretresa je pronađeno više od pola kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marhihuanu.

U okviru operativne akcije kodnog naziva „SPECIJAL“ slobode je lišen F.Ž. državljanin Republike Srbije i BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo "neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Operacija Specijal Foto: MUP Republike Srpske

Kako se navodi u saopštenju policije, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres na jednoj lokaciji na području Grada Banjaluka, a tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 655 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "marihuanu", dve digitalne vage, dva laptopa, mrvilica i novac u iznosu od 2.750 eura i 210 КM za koji se sumnja da je pribavljen izvršenjem krvičnog dela, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog dela.

Operacija Specijal Foto: MUP Republike Srpske

Izvršenim proverama u vezi lica F.Ž. utvrđeno je da je za navedenim licem raspisana crvena difuzna poternica Interpola Beograd. F.Ž. će nakon završene kriminalističke obrade uz Izveštaj o počinjenom krivičnom delu, danas, biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Video: Banane opet "krive" za šverc droge: 6.5 tona konaina pronađeno skriveno među ovim voćem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA