Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen policajac koji je u bašti uzgajao marihuanu sa lukom i kupusom

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je pao sa još dvojicom saradnika od kojih je oduzeto ukupno oko 1,3 kilograma marihuane

  • 1
Hapšenje marihuana Foto: MUP Srbije

U Hrvatskoj je uhapšen policajac koji je učestvovao u uzgoju i prodaji marihuane na području Virovitice!

On je pao sa još dvojicom saradnika od kojih je oduzeto ukupno oko 1,3 kilograma marihuane. Marihuana se uzgajala u bašti, uz kupus i luk.

„Policijski službenici okončali su tri odvojene krivične istrage protiv trojice muškaraca starosti 43, 42 i 42 godine, zbog postojanja sumnje da su počinili krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Policijska uprava Virovitičko-podravska u utorak je, nakon prikupljanja operativnih saznanja, izvršila pretrese domova zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe Županijskog suda u Bjelovaru, na području Virovitice izvršeni su pretresi porodičnih kuća i drugih prostorija koje koriste trojica muškaraca, prenosi portal Danica.hr.

Izvršenim pretresima pronađeno je i oduzeto 15 stabljika, vrhova, listova i drugih delova stabljika marihuane - ukupno oko 1.333,4 grama, semenke marihuane, flaša napunjena tečnošću tamno zelene boje sličnom konopljinom ulju i razna tehnička oprema.

Muškarci su uhapšeni i nakon završenog kriminalističkog istraživanja predati pritvorskom nadzorniku.

S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na osnovu rešenja načelnika Uprave policije, odmah je udaljen iz službe i protiv njega će biti podnet zahtev za pokretanje disciplinskog postupka”, kazali su iz virovitičke policije.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili ga dok je okopavao marihuanu: Policija u Požarevcu privela osumnjičenog u njivi konoplje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    5. jul 2023 | 22:26

    Aj pustite 'čoeka čus presmijesno, ja uvijek pored kupusa stavljam jos jednu biljku. Tako i pored luka, paradajza obsvrzno zbog mace to mora tako😅😅e sad nisam znala da marihuana moze pored svake biljke evo nesto i da naucimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA