Filipinka na kruzeru u Kotoru ukrala karticu, pa njom plaćala račune: Podneta krivična prijava protiv nje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je, kako se navodi, nakon identifikacije osumnjičene preduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti i pronašla ukradenu karticu za bezgotovinsko plaćanje

Kotorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv filipinske državljanke A.A.M.D. (36) zbog sumnje da je ukrala platnu karticu kojom je, u više navrata, izvršila plaćanje.

Kako je saopšteno iz Uprve policije (UP), Odeljenje bezbednosti (OB) Kotor je, nakon preuzetih mera, identifikovalo osobu koja je otuđila bankovnu karticu na štetu jedne strane državljanke, prenose Vijesti.

"Ona je, kako se sumnja, prvo otuđila karticu za bezgotovinsko plaćanje oštećene dok su se nalazile na plovilu - kruzeru koji je bio usidren u Luci Kotor, nakon čega je izvršila plaćanje tom karticom u više navrata", rekli su iz UP.

Policija je, kako se navodi, nakon identifikacije osumnjičene preduzela mere i radnje iz svoje nadležnosti i pronašla ukradenu karticu za bezgotovinsko plaćanje.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA