Naoružani i maskirani razbojnici presreli obezbeđenje i oteli novac: Filmska krađa u Mostaru

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radnici obezbeđenja su prijavili da su im razbojnici uzeli i službene pištolje i telefon

Policija u BiH traga za razbojnicima koji su juče, naoružani automatskim puškama i maskirani, zaustavili u Mostaru radnike obezbeđenja jedne privatne kompanije i oteli im novac, službeno oružje i mobilni telefon.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona istražuju slučaj razbojništva koji se juče u prepodnevnim satima dogodio na Bišću Polju.

Kako prenosi Avaz, dvojica radnik obezbeđenja jedne privatne kompanije su policiji prijavili da su nad njima maskirane osobe izvršile razbojništvo dok su se kretali na Bišću Polju.

Iz MUP-a HNK je rečeno da su odmah na lice mesta izašli pripadnici policije koji su na makadamskom putu između dve prodavnice zatekli radnike obezbeđenja.

Oni su im rekli da su se kretali makadamskim putem prema jednoj od prodavncia, iz čijeg pravca je prema njima išlo vozilo "Lada Niva" koje ih udara u branik iz kojeg su izašle dve maskirane osobe naoružane automatskim puškama koje im naređuju da predaju novac.

"U tom trenutku, prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze dve NN maskirane osobe sa automatskim puškama koji im uzimaju novac i službene stvari i udaljavaju se u nepoznatom pravcu", rečeno je iz MUP-a HNK.

Avaz prenosi da ih je drugo vozilo, koje ih je presrelo, Passat nemačkih oznaka.

Radnici obezbeđenja su prijavili da su im razbojnici uzeli i službene pištolje i telefon. Iako su pojedini portali naveli da je reč o višemilionskom iznosu koji je otuđen, iz MUP-a HNK su kazali da nemaju takvih informacija, te da se količina novca utvrđuje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA