≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžer u Kotoru krenuo sa noževima u školu? Tužilaštvo kaže da nema elemenata krivičnog dela

Vreme čitanja: oko 1 min.

U njegovom automobilu na školskom parkingu nađeno više komada noževa, bodeža i metalnih bokseva

  • 1
Hapšenje licice tinejdžer dečak muškarac Foto-ilustracia: Shutterstock

Kotorska policija je kontrolom 18-godišnjaka J.K. iz Risna u njegovom automobilu, na školskom parkingu, pronašla više komada noževa, bodeža i metalnih bokseva.

Od tek punoletnog mladića kotorska policija je uzela izjavu, obavestila osnovnog tužioca u tom gradu, koji je doneo odluku da se u radnjama ne stiču elementi bića krivičnog dela, koje se goni po službenoj dužnosti.

Prema nezvaničnim podacima Vijesti, policija je kod mladića pronašla čaršav sa namjamnje pet noževa, bodeža, metalnih boksera...

Pretres automobila 18-godišnjaka usledio je jer ga je policija pratila zbog drugih sumnjivih radnji, zbog čega je bio pod prismotrom.

"Jutros oko 07.40 sati, preduzimajući planske aktivnosti oko obilaska škola na teritoriji Opštine Kotor od strane PS SKP izvršen je pregled lica i vozila i to J.K. (18) iz Risna. Pregled je izvršen na školskom parkingu u Kotoru i u vozilu je pronađeno pet noževa, drvena bejzbol palica, metalni boks, elektricni šoker, više komada raznih alata pogodnih za obijanje brava, univerzalna klešta sa priključcima, dve lampe...", rečeno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Kontrola policije pojačana je u Crnoj Gori, ali i u svim zemljama regiona nakon tragedije koja se u sredu dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kada je 13-godišnji dečak iz vatrenog oružja ubio osam učenika i čuvara, a šest učenika i jednu nastavnicu ranio.

(Telegraf.rs)

Video: Upisivanje u knjigu žalosti ispred OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA