Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin i Slovenka uhapšeni u Hrvatskoj: Policija u njihovim kolima zaplenila nekoliko vrsta droga i keš

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predati pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu

  • 0
Policija, Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim državljaninom Republike Srbije i 28-godišnjom državljankom Republike Slovenije zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet droga.

Naime, 28. marta u večernjim satima policijski službenici Mobilne jedinice saobraćajne policije na području Klinča Sela, zaustavili su automobil marke Golf slovenačkih registarskih oznaka. Tokom provere policijski službenici su uočili sumnjivu vrećicu ispod nogu suvozača što je probudilo sumnju.

Policijska sumnja potvrđena je kada je obavljena pretraga automobila. Tom prilikom je pronađeno ukupno 1.125 grama kokaina, 1.060 grama heroina, 1.008 grama punila za povećanje mase i određeni novčani iznos za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predati pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA