Ovako izgleda tunel za bekstvo koji su makedonski zatvorenici iskopali: Imao čak i osvetljenje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grupa od najmanje osam zatvorenika iz zatvora Idrizovo u Severnoj Makedoniji pripremala se za bekstvo, pa su iskopali tunel

Policija Severne Makedonije objavila je snimke na kojima se vidi kako izgleda tunel dug najmanje 40 metara, koji su zatvorenici iskopali sa namerom da pobegnu.

Ministarstvo unutarnjih poslova dobilo je informaciju da se grupa od najmanje osam zatvorenika, koji se nalaze na izdržavanju kazne zatvora u Idrizovu, a osuđeni su za krivična dela, spremaju za beg.

Svi zatvorenici bili su osuđeni na minimum deset godina, a bilo je i onih koji su osuđeni na doživotnu robiju.

Policija je juče ujutru izvršila veliku akciju i pronađla tunel. Navodno je nedostajalo još nekoliko metara da se stigne do glavnog pregradnog zida zatvora.

Kako su naveli lokalni mediji, tunela je počinjao od šetališta zatvorenog dela zatvora, a vodio je "s one strane ograde".

Prema prvim nezvaničnim informacijama, tunel je bio dobro osmišljen i imao je potporne grede, a zatvorenici su rešili i problem osvetljenja, tako što su postavili kabl sa lampama.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA