Ćerka ubijenog Željka neutešna: Odradio je tri terapije, i onda niko ništa o njemu nije čuo

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prijavu o Željkovom nestanku policija je dobila 5. marta. Dva dana kasnije pronađen je mrtav

Nakon što je u Varaždinu nasilnom smrću preminuo Željko Hatlak (56), hrvatski mediji prenose da je ustreljen, a kako je tačno stradao utvrdiće istraga.

Budući da je Željko slovio za vuka samotnjaka, čoveka koji nije sklon druženju, niko o njemu ne zna previše. Njegova ćerka Dorja za Jutarnji list je rekla da su njeni roditelji bili razvedeni. Kako kaže, sa ocem se često čula, ali retko viđala.

"Tata je uglavnom živeo povučeno i taman je bio u fazi uređenja kuće. Voleo je prirodu i često išao da bere gljive. Imao je problema sa kičmom i taman se veselio terapijama u Varaždinskim Toplicama, koju je jako dugo čekao. Tri terapije je odradio i nakon njih više ga niko nije vidio", rekla je Dorja za Jutarnji.

Ističe i da je njen otac vodio miran život, da je kupio šumu i tamo uređivao jezero.

Željko Hatlak živeo je u centru grada, u ulici u kojoj su novi varaždinski bogataši kupovali kuće od starosedelaca i gradili luksuzne vile.

O Željku, koji je poslednji put viđen 24. februara, policija medijima daje tek osnovne podatke. Uz objavu o nestanku 6. marta, dan kasnije su poslali saopštenje sa podatkom da je Hatlak umro nasilnom smrću.

"Policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju dalje kriminalističko istraživanje u saradnji sa Županijskim državnom tužilaštvom u Varaždinu. U vezi sa pronalaskom tela muške osobe u utorak, 7. marta oko 17.25 sati u Varaždinu, o kojem smo izvestili našim prethodnim saopštenjima, dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem i sprovedenim dokaznim radnjama, utvrđeno je da se radi o muškarcu starosti 56 godina, za kojeg je Policijska uprava varaždinska dana 5. marta 2023. godine dobila prijavu nestanka", stoji u saopštenju.

Piše i da je utvrđeno da je isti preminuo nasilnom smrću.

Komšije su šokirane Željkovim ubistvom.

"Šokirani smo nestankom, a sad i ovim otkrićem da je mrtav. Ni s kim u ulici se nije previše družio. Bio je povučen, u toj kući je živeo sam, koliko znamo. I retko smo ga, iskreno, u njoj viđali. Neko vreme je radio i u inostranstvu, barem je tako govorio u prolazu kad bi ga pitali, ali detalje iz njegovog života ne znam", rekla je jedna komšinica.

Drugi komšije dodaje da je pre nekih mesec dana na Željkovu kapiju došlo nekoliko muškaraca.

"Mislim da su bila trojica, došli su u nekom tamnom većem autu, tipa Audi ili Mercedes, nisam obraćao pažnju na detalje. Nećkali su se oko ulaska u njegovo dvorište. Jedan je u tom trenutku i telefonirao. Verujem da su ga tražili ciljano, ali kratko su se zadržali i otišli. Do vrata njegove kuće, barem taj put, nisu došli", dodaje komšija.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA