BiH potresla vest o ubistvu devojčice (2) iz Zaječara: "Ovako je stradao i mali Smajo Ćesir"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ubistvo deteta u Srbiji podsetilo je građane BiH na smrt malenog Smaje Ćesira

Smrt dvogodišnje devojčice u Zaječaru, koju je, kako se sumnja, očuh krvnički pretukao, potresla je ne samo Srbiju već i čitav region, i probudila stare rane.

Svi mediji od jutros pišu o ubistvu dvogodišnje P. V. koju je, kako se sumnja, krvnički tukao očuh M. N., dok je majka J. T. (23) sve to gledala. Dete je u utorak oko 15 časova dovedeno u Dečiji dispanzer sa brojnim povredama, ali je uprkos trudu lekara, devojčica sat vremena kasnije preminula.

Po nalogu tužioca u Zaječaru određeno je zadržavanje od 48 sati očuhu deteta M. N. (26) zbog nasilja u porodici, dok je majka u pritvoru zbog zapuštanja i zlostavljanja deteta.

Ovaj stravičan slučaj medije u BiH podsetio je na jezivo ubistvo četvorogodišnjeg Smaje Ćesira, koji je  2014. godine preminuo u najstrašnijim mukama od posledica jezivog porodičnog nasilja.

Dečak je ubijen u Sarajevu, a njegova porodica je osuđena na 97 godina zatvora.

Očuh Salih Arnautović i majka Ena Lipa osuđeni su na maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od po 45 godina zatvora, a baka Munira Lipa na četiri i po godine zatvora. Deda Emir u međuvremenu je preminuo te nije dočekao kaznu, iako je prvostepeno bio osuđen na dve i po godine zatvora.

Dečak Smajo je u februaru 2014. umro od posledica monstruoznog premlaćivanja. Arnautović i Lipe su kontinuirano od sredine decembra 2013. tukli malog Smaju u kući u Hadžićima. Očuh i majka su 25. februara 2014. pojačali muziku na tranzistoru u sobi, a potom šakama i kaišem s metalnom kopčom udarali dečaka po svim delovima tela.

Udarci koje su mu zadali izazvali su krvarenje u mozgu i otok, što je dovelo do smrti. Na telu dečaka pronađeno je više od 30 lakših i nekoliko težih povreda.

Video: Otac ubijene devojčice u Zaječaru: Da vratim svoje dete ne mogu

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуња

    22. februar 2023 | 17:28

    Докле бре више...докле. И ову мајку би на гиљотину заједно са овим монструмом...ставила си своју ,,срећу"испред своје деце...важан ти је тамо неки да ти попуни рупу. Ниси нашла посао да радиш и да им обезбедиш оброк,да их прошеташ...мазиш,љубиш.Ти нашла... Обоје бре у затвор.Гаде ми се и ови што су знали а ћутали...ћутали а сад се утркују ко ће више да изабровише.Сад знају да су мукице били гладни.. Ко ће да штити децу ако не онај што их је родио.

  • Mrmot

    22. februar 2023 | 17:47

    Ovakvi ljudi stvarno nisu za zatvor, javno vesanje i aj cao, a jedino ispravno bi bilo vratiti im istom merom.

  • Fredy

    22. februar 2023 | 22:21

    Ovakve monstrume treba streljat, steta sudjenja i trosenja vremena. Ovog malog Smaju je ocuh drogeras i rodjena majka tukli, gasili cigarete na njemu i carapu mu u usta guralu da neplace, ocuh ga bacai od zid, dok baka i deka nisu reagiralu na to iako su skupa ziveli u kuci. Pravi otac od malog Smaje zivi u Jablanici i nista nije znao sta se desava jer ga supruga napustila i otisla da zivi u Sarajevo. Ima tu i cerkica, mislim 9 g al je ona smestena u decuji dom i tako se spasila. Nema tog suda koji bi meni zabranio da se obracunam kad tad sa ovim monstrumima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA