Mladen iznajmio stan mladom paru, pa ih tajno snimao tokom odnosa: Otkriveno kako ih je ucenjivao

 
 ≫ 
  • 0

Optužnicu protiv Banjalučanina potvrdio je Osnovni sud Banja Luka

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv Mladena S. (39) zbog krivičnog dela ucene, piše banjaluka.com.

Prema navodima optužnice, Mladen je u periodu od 17. do 21. septembra 2020. godine svoj stan u Ulici kralja Alfonsa u Banjoj Luci iznajmio devojci M.K. u kojoj je boravila sa svojim dečkom M.Š.

"Nakon što su izašli iz stana, osumnjičeni je prvo napisao vrlo ružan komentar o žrtvi, a zatim joj je sa svog telefona počeo da šalje poruke da je sada po**o zvezda, da će ona i njen dečko biti na svim sajtovima, a zatim je od nje tražio visoku ocenu njegovog smeštaja", stoji u optužnici.

Dodaje se da je osim toga u porukama rekao da će objaviti slike seksualnih odnosa između nje i njenog dečka.

"U porukama je precizno naveo na kojim delovima tela oštećene se nalaze dva madeža, što nedvosmisleno ukazuje da je osumnjičeni na određeni način posmatrao žrtvu i njenog dečka, a tokom istrage je utvrđeno da je osumnjičeni činio slične stvari više puta", navodi se u optužnici.

Pregledom njegovog telefona pronađene su snimke nepoznate ženske osobe u donjem vešu i potpuno nage, koja je takođe boravila u stanu osumnjičenog, a u optužnici stoji da je "očito da su snimci napravljeni spolja".

Optužnicu protiv Banjalučanina potvrdio je Osnovni sud Banja Luka.

Video: Osvetnička pornografija: Šta da radite kada se vaše slike pojave na internetu?

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA