Izvučeno telo muškarca iz Save u Slavonskom Brodu: "Možda je strani državljanin"

 
 ≫ 
  • 0

Policija i dalje radi na utvrđivanju identiteta osobe, uzroka smrti i ostalih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem

U Slavonskom brodu u reci Savi pronađeno je telo muškarca. Policija pretpostavlja da bi moglo da se radi o stranom državljaninu.

"U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, jutros, u 7,50 sati, primljena je dojava da se u reci Savi nalazi mrtva osoba. Na mesto događaja u Slavonskom Brodu, u Splavarsku ulicu, odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave. Takođe su angažovani zaposleni u nadležnim službama koji su u 9,50 sati, na obalu izvukli mrtvo telo muške osobe, za koje se procenjuje da je više dana bilo u vodi. Kod nepoznate osobe su pronađeni dokumenti što ukazuje na to da bi se moglo raditi o stranom državljaninu koji je nezakonito prešao državnu granicu", napisali su u saopštenju iz PU i brodsko-posavske.

Policija i dalje radi na utvrđivanju identiteta osobe, uzroka smrti i ostalih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem, piše 24 sata.hr.

Još jednom su upozorili kako u želji da se na bilo koji način domognu zemalja Evropske unije, strani državljani često rizikuju svoje živote i preplivavaju opasnu reku Savu ili istu prelaze malim gumenim čamcima u grupama ili pojedinačno.

"Upozoravamo da su nezakoniti prelasci državne granice vrlo riskantni, te osobe vrlo često smrtno stradavaju, kao što je to bio slučaj i 23. decembra kada su u Savi na poplavljenom području pronađena tri tela nepoznatih osoba", ističu iz policije.

Video: Užas u blizini splava u centru Beograda: Telo nepoznate osobe izvučeno iz Save

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA