Poštar Miloš (25) pronađen s vezanim rukama na obali Morače: 15.000 evra nosio za penzije, prijatelji očajni

 
 
  • 15

Rezultati obdukcije još uvek nisu saopšteni, prijatelji su neutešni

Telo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25) pronađeno je sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun.

Njegovo telo koje su prvo primetili meštani u vodi, pronađeno je u utorak nešto posle 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 evra, koje su trebale da se podele penzionerima.

Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo sa kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se ostatak novca aktivno traži.

Uočeno je da su ruke na telu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija još uvek proverava.

Obdukcija je naložena i na taj način bi trebalo da se utvrdi kako je nastupila smrt, međutim rezultati još uvek nisu saopšteni.

U međuvremenu se od mladog Miloša na društvenim mrežama opraštaju njegovi prijatelji, ali i brojni sugrađani koji traže odgovore o njegovoj smrti.

"Iako daleko, zelim sa vama da podelim svoja osecanja. Gde je nestalo sunce našeg neba? Zasto su ga zamračile ubice koje ubijaju nevine ljude i njihove najmilije zavijaju u crno? Te ubice hodaju slobodno mojom i vašom Crnom Gorom, njihova sigurno nije! Gde je nestalo sunce našeg neba? Ko ga je ukrao? Taj nevini pogled, iskreni osmeh, nikada više neće videti i zagrliti svoju majku, oca, sestre, pomaziti svog psa", napisala je jedna Tatjana na Fejsbuku.

Od njega se emotivnom porukom oprostila i jedna Ljiljana.

"Lice anđela. Neko je zarad novca koji je nosio drugima za bednu poštarsku platu, ubio ovog mladića. Zbog 15.000 € koje je nosio u torbi izgubio je glavu. Imao je samo 25 godina. Ovo je Miloš Stamatović. Još je imao dečji nevin pogled u očima. A mi smo ga izneverili. Kakav je to narod ako je i na ovo pristao? Kakvo smo to društvo postali?", zapitala se ona.

Podsetimo, prošlog vikenda njegove kolege iz Pošte su prijavile Milošev nestanak.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    24. decembar 2022 | 09:06

    Saučešće porodici. Mnogo me je potresla ova vest. Izvinjavam se što sam napisao komentar da je na Maledivima. Nisam mogao da verujem da bi neko bio u stanju da uradi ovako nešto mladom momku zbog prokletih 15.000 evra.

  • Neki Tamo

    24. decembar 2022 | 09:03

    I onda kukaju na poštare, a ljudi bukvalno nose glavu u torbi koja ih hlebom hrani. Rade za 45000 din, sramota!

  • Kkkkk

    24. decembar 2022 | 09:07

    Bozze pomozi sta se ovo radi jadni momak dusa mila nije nista kriv sa mo je radijo svoj posao dusa mila nadjite monstrume

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA