"Pao" Turčin sa Interpolove poternice: U Budvi uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo u Istanbulu

 
  • 0

Interpol je za M.G. raspisao poternicu u ponedeljak, 19. decembra, a proverama je utvrđeno da postoje indicije da se krije na teritoriji Crne Gore

Državljanin Turske M.G. (37), za kojim je raspisana Interpolova poternica zbog ubistva u Istanbulu, uhapšen je danas u Crnoj Gori, saopštila je crnogorska policija.

"On se sumnjiči da je 12. aprila u Istanbulu, zajedno sa saučesnikom, ubio S.U, a ranio očevica događaja G.T, nakon čega je pobegao sa lica mesta", navela je Uprava policije Crne Gore.

U policijskom saopštenju se napominje da je za Turčinom crvenu poternicu raspisao Interpol iz Ankare zbog krivičnog dela ubistvo sa umišljajem, a uhapsili su ga službenici Odeljenja bezbednosti Budva i Sektora za borbu protiv kriminala.

Interpol je za M.G. raspisao poternicu u ponedeljak, 19. decembra, a proverama je utvrđeno da postoje indicije da se krije na teritoriji Crne Gore.

M.G. je priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA