Svi traže Marka, vlasnika kultne videoteke: Majka Dragica očajna, samo želi da joj se sin vrati

 
 ≫ 
  • 0

U trenutku nestanka Marko je bio odeven u plave farmerke, crnu majicu, crni gornji deo trenerke i crnu jaknu, a na nogama je imao crne čizme

Nakon što se Marko Jantol (45) u ponedeljak nije pojavio na poslu u svojoj kultnoj, i poslednjoj zagrebačkoj videoteci Pauk, majka Dragica i njegovi prijatelji prolaze kroz pakao. S obzirom na to da su mu ujedno ugašeni i mobilni telefoni i da mu se, pod nerazjašnjenim okolnostima, gubi svaki trag, o nestanku je obaveštena i policija.

"Prijavila sam Markov nestanak policiji. Nema ga nigde. Molim vas ako ga neko vidi neka obavezno nazove policiju", napisala je pod objavom o nestanku Marka Jantola na društvenim mrežama njegova zabrinuta majka.

Prema dostupnim podacima, u vreme nestanka, kad ga je majka poslednji put videla dok je izlazio iz njihovog doma na Trešnjevci, Jantol je bio odeven u plave farmerke, crnu majicu, crni gornji deo trenerke i crnu jaknu, a na nogama je imao crne čizme.

Inače, visok je 175 centimetara, broj stopala je 42, ima smeđe oči i slabije je telesne građe. Takođe, na leđima ima istetoviran tribal veličine 15x15 centimetara.

"To što je poslednjih godinu, dve prolazio sa videotekom ine bih poželeo nikom. Želimo samo da se vrati, nije nam ni u primislima bilo ovo jer, uprkos svemu, nije klonuo duhom. Ove godine na sve se suočio s još jednom tugom, tačnije dvostrukom kada je u vrlo kratkom periodu izgubio dva mačka od kojih je jedan bio jako teško bolestan, a drugi je nastradao nesrećnim slučajem. Svako malo okrenem njegove brojeve telefona s nadom da će ipak zazvoniti, ali su nažalost isključeni i to nas sve zabrinjava jer on je uvek bio dostupan svima i u svako doba dana", rekao je za Jutarnji prijatelj nestalog Jantola.

Iz MUP Hrvatske apeluju da, u slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192.

"Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", navode iz MUP-a.

Video: Evo kako da prijavite nestanak ili date informacije o nestaloj osobi: Aplikacija Nestali Srbija

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA